Protest proti válce,16.5.2015, Staroměstské nám.Praha od 13 hod.

15.05.2015 07:43

P O Z V Á N K A
Protest proti válce,16.5.2015, Staroměstské nám.Praha od 13 hod.

Vážení občané,
zveme Vás dne 16.května 2015 od 13 hod. na Staroměstské náměstí v Praze. Bude se konat velký protest k připravované válce v Evropě. Jenom slepý a hluchý nevidí a neslyší hrůzostrašné přípravy NATO k válce. Jako agresora uvádějí česká /jejich/ media a PR sluhové,... Rusko, jmenovitě prezidenta Putina. Opak je pravdou, jistě jste si všimli, že je zaměstnání velmi málo a když tak s velmi malou mzdou. Nejlépe jsou na tom významní úředníci /velmi zřídka profesionálové/, kteří patří k rodinám či k velmi blízkým úřadujícím politikům, soudcům apod.....
Kdopak Vás však o ta pracovní místa připravil...? 
Plížícím krokem se do naší vlasti dostala zprvu neviditelná ekonomická síla nadnárodních korporací, která jsou vlastněna hrstkou nejbohatších lidí světa z řad Rockefellerů, Rothschildů, Billa Gatese atd. a postupně se bezhlavě, ale přímočaře vyřazoval, ničil a tuneloval český průmysl a veškerá výroba zajišťující soběstačnost naší republiky. 
Ten, kdo nařídil tuto vraždu našeho hospodářství, ten chce nyní nejstrašnější válku světa....Bilderbergové vládci CIA, ovládači NATO,OSN a zakladatelé EU. Nechceme války, nechceme lži, chceme mír.!!!
Přijďte všichni v co největším počtu a šiřte pozvánku dál a dál..

Budeme tam již od 11:00 hod a do 13 hod. můžete s námi diskutovat a podepisovat petice za poslechu hudební produkce 
Petice za : občanské celostátní všeobecné referendum, 
podporu prezidenta Miloše Zemana, 
světový mír , 
nezavlečení ČR a SR do války s nepřítelem NATO řízeným hrstkou deviantů toužících po světovládě a vyvraždění 80% populace planety...... 
a další důležité petice,vyjadřující odpor občanů proti současné legislativě státu, neboť je přímo směřována proti vůli a blahu občanů ČR......!!!!

Program:

1.Zahájení 
2.Seznámení s obsahem shromáždění. 
3.Československá hymna Aja Žáková, operní zpěvačka, 
3. Proslovy
4. Provolání k národům
5. Zakončení 
6. Československá hymna

Mnoho zajímavých hostů z Čech, Moravy, Slezska i Slovenska ! 
Těšíme se na Vás.
https://www.facebook.com/events/1447083495594131/