USA zahájily tajné rozmisťování svých vojsk na Ukrajině. České odvody se urychlí!

02.05.2015 12:08

USA zahájily tajné rozmisťování svých vojsk na Ukrajině. České odvody se urychlí! 

Dub 16, 2015 

122 30564

Spojené státy zahájily přípravnou fázi na rozpoutání válečného střetu s Ruskou federací. Před dvěma dny začaly americké transportní letouny přivážet na letiště ve Lvově americké výsadkáře na Ukrajinu, navzdory tvrzení českých a západních médií, že do země přijedou pouze instruktoři. Video pořízené skrytou kamerou zachytilo deployment výsadkové jednotky americké armády, podle ruské televize byli identifikování jako příslušníci 101. výsadkové brigády americké armády (podle zdroje Unianu 137. brigády). 

Rusko de facto odhalilo, že vyslání poradců a instruktorů na Ukrajinu, kteří mají pomoci vycvičit ukrajinskou armádu, je jenom zastírací manévr, který má zakrýt vojenské pohyby letadel a materiálu z Evropy na Ukrajinu. Ruští hackeři získali seznamy poradců a instruktorů, kteří mají přijet na Ukrajinu, aby cvičili vojáky UA. Na něm jsou i dva Slováci, Ivan Bela a Martin Joskak. Seznam (viz. níže) je velmi skromný

(58 jmen), vezmeme-li v úvahu, že Ukrajina má hned po Rusku největší armádu v Evropě, tak seznam sotva šedesáti instruktorů to asi nevytrhne. O to více je jasné, že jde jen o zastírací manévr, který má odvést pozornost médií od přípravné fáze na otevření jižní fronty pro vpád do Ruska pod nějakou záminkou. Úplně stejné divadlo teď probíhá v Pobaltí, kde Američané chystají zázemí pro vytvoření severního frontu.

[VIDEO] Američané vyslali na Ukrajinu jednotku 101. výsadkové brigády, příprava na válku s Ruskem začala

Už koncem března přinesla italská média informaci, že z amerických základen v Evropě je odváženo 50 obrněných bojových vozů Bradley vlakem na Ukrajinu, a to na příkaz prezidenta Obamy [1]. Jen těžko lze předpokládat, že to mají být "služební auta" pro ty instruktory. Rakousko silně protestovalo kvůli průjezdu vlaku a vzápětí informovalo ruskou ambasádu ve Vídni, že s transportem nevydalo souhlas. Rakousko má totiž s Ruskem dohodu o neutralitě, která podmiňuje, že Rakousko nedovolí využít své území pro přesuny cizích vojsk. Podobně se americká armáda chová k české vládě. I přes české území se přesouvají americké zbraně sem a tam a generální štáb ví sotva o polovině těchto přesunů.

[FOTO] Novináři zachytili transport americké techniky v rakouském Linzi na cestě na Ukrajinu

Od našich čtenářů z ČR a ze Slovenska dostáváme informace o silničních i železničních transportech americké a německé obrněné techniky, která je přesouvána přes Slovensko dál na východ, tedy na Ukrajinu. Nás především zajímají počty a typy techniky, i když chápeme, že většina ze čtenářů nejsou vojenští odborníci. Transporty navíc probíhají hlavně v noci na otevřených železničních koridorech, takže je to těžké získávat nějaké fotografie. Pokud se vám to povede, zašlete nám je do redakce.

Současná politická garnitura v ČR směřuje naší zemí do válečného konfliktu. V této chvíli jedná ministr financí Babiš v USA s americkými představiteli o připravenosti země pro případný konflikt v Evropě a pochopitelně je v hlavním zájmu otázka, kolik mužů bude Česko schopné dodat. Tady je třeba zdůraznit, že chystaná novela branného zákona bude zapotřebí dříve než až od ledna 2017. Vzhledem k eskalaci situace na Ukrajině a aktivaci ruských raketových vojsk a neustálým provokacím ohledně nových a nových cvičení NATO na bezprostřední hranici s Ruskou federací, se dá předpokládat, že USA se budou snažit

zinscenovat incident, který by zavdal NATO důvod rozpoutat válečnou operaci na území Ukrajiny ve směru na východ.

Svodka se jmény instruktorů NATO pro ukrajinskou armádu

1 of 2

Ukrajinský předseda vlády Jaceňuk před 2 dny de facto pohřbil Minský protokol, když zřejmě na příkaz Johna Kerryho, po nočním telefonickém rozhovoru, dal rozkaz ukrajinské armádě, aby zahájila mohutnou dělostřeleckou palbu na Doněck. Porošenko doslova zuřil. V Berlíně totiž paradoxně v

té chvíli probíhalo jednání Západu, Ruska a Ukrajiny (zastoupené právě Porošenkovo tajemníkem) o dalším stahování těžkých zbraní z Donbasu. Je tak evidentní, že Jaceňuk je plně pod kontrolou americké administrativy, která chce válku s Ruskem za každou cenu a Jaceňuk má za úkol útočit na Donbas a paneláky s civilisty, aby to vyprovokovalo Rusko k invazi na Ukrajinu. Ukrajinská vláda a prezident jsou tak v rozkolu. Junta není jednotná.

Nezbývá tak nic jiného, než nahlásit českým úřadům trvalý pobyt v KLDR nebo v Íránu, kam vás nikdo kvůli odvodu na vojnu hledat nepojede, anebo ti statečnější z vás se mohou vzdát státního občanství ČR a přijmout občanství v jiné zemi, na výběr jich je docela dost. 

Ne válce s Ruskem! Ne policejnímu státu a dozoru nad tím, kdo kde bydlí přes prázdniny nebo trvale. Do toho státu nic není! Mír národu, Evropě, světu a zejména našim dětem!

-VK-

Šéfredaktor AE News